Witchery SpellWitchery Spell

Ervaar de wereldwijd bekroonde hit Witchery Spell!

Witchery Spell is het tweede deel uit de succesvolle reeks escape room spellen voor thuis van DarkPark Games! Het is een magisch puzzelavontuur dat je per post ontvangt en gewoon vanuit huis kunt spelen in je eentje, met zijn tweetjes, drietjes of met zijn vieren. Het spel bestaat uit unieke magische voorwerpen, tientallen prachtig vormgegeven documenten, speciaal ontworpen puzzels en een meeslepend avontuur zoals je gewend bent van DarkPark Games. Je zult onderdeel worden van een mysterieus ritueel, onderzoek doen op geheime websites, verrast worden door de magie van eeuwenoude spreuken en dat alles in een bloedstollende race tegen de klok om 5 heksen te redden van hun gruwelijke lot. Witchery Spell is een complete escape room in een doos met alles erop en eraan, alleen deze escape room kun je spelen vanuit de veilige omgeving van je eigen huis.

 • Witchery Spell -25% Off
  49,00

  Witchery Spell is het tweede spel van DarkPark Games en veroverde in een mum van tijd de harten van escape room liefhebbers over de hele wereld. Durf jij het aan om de eeuwenoude magie opnieuw los te laten? Bestel Witchery Spell dan snel en laat je onderdompelen in ons meest meeslepende avontuur tot nu toe.

  Let op, omdat het verhaal zich afspeelt in Amerika en we het spel zo realistisch mogelijk hebben gemaakt zijn de teksten in het spel in het Engels.

 • Witchery Spell
  9,99

  Alle onderdelen die sneuvelen tijdens het spel kun je vervangen met dit setje. Bovendien krijg je toegang tot een duidelijke beschrijving hoe je het spel weer terug kunt brengen in de originele staat. Op die manier kun je het spel dus doorgeven aan vrienden die ook weer kunnen genieten van de experience!

This is a masterclass in interactive storytelling from DarkPark

Alastair Aitchison
Alastair Aitchison

Woooow! Dit is by far de beste thuis escape room ooit!

De Spelletjesvrienden
De Spelletjesvrienden

Witchery Spell has a level of immersion that I didn't think was possible in this form of experience.

Ken Ferguson
Ken Fergusonthelogicescapesme.com

Het verhaal

Tijdens het spelen van Witchery Spell maak je kennis met 5 jonge heksen. Een van hen is onlangs 23 geworden en op mysterieuze wijze van de aardbodem verdwenen. Wat is er met haar gebeurd en wacht de anderen hetzelfde gruwelijke lot? Als jonge meisjes hebben ze een ritueel uitgevoerd uit een eeuwenoud boek dat ze hadden gevonden. Nu blijkt dat dit ogenschijnlijk onschuldige kinderspel mogelijk hun ondergang wordt. Het probleem: alleen iemand die zelf geen heks is kan de betovering opheffen, maar wat zijn de consequenties? Ben jij bereid om de krachtige eeuwenoude magie opnieuw los te laten?

Bestel Witchery Spell nu met 25% korting!

Veel gestelde vragen:

Wanneer ontvang ik Witchery Spell?

We versturen alle pakketten iedere dinsdag en donderdag. In principe heb je de volgende werkdag je pakket in huis, maar PostNL geeft wel aan dat het kan zijn dat pakketten iets langer onderweg zijn ivm met grote drukte door de Coronacrisis. Dit ligt helaas buiten onze macht.

Met hoeveel personen kunnen we Witchery Spell spelen?

We begrijpen dat niet iedereen het aandurft om in deze tijden samen te komen met vrienden. Daarom hebben we Witchery Spell zo ontworpen dat je het in je eentje kunt spelen, maar ook met zijn tweetjes, drietjes of met een groepje van vier.

Heb ik verder nog iets nodig om Witchery Spell te kunnen spelen?

Vrijwel alles wat je nodig hebt zit in de doos. Zorg alleen dat je een laptop of vaste computer met internet tot je beschikking hebt. We hebben geprobeerd de experience zo tof mogelijk te maken voor jullie, dus we gebruiken verschillende kanalen om een zo compleet mogelijk verhaal te kunnen vertellen zonder dat je je huis hoeft te verlaten!

Hoe vaak kun je Witchery Spell spelen?

Net als een gewone escape room kun je Witchery Spell één keer spelen omdat je daarna alle puzzels kent. Wel kun je het spel daarna doorgeven aan vrienden. Voor een paar euro kun je een WS-Refill Kit kopen met alle onderdelen die sneuvelen tijdens het spel en een duidelijke beschrijving hoe je het spel weer terug brengt in de originele staat.

Wat als we vastlopen?

Hoewel we er alles aan hebben gedaan om Witchery Spell zo veel mogelijk op een echte escape room te laten lijken is het ons niet gelukt om een gamehost in de doos te proppen die jullie hints kan geven tijdens het spel. Daarom hebben we een uitgebreid hintsysteem ontwikkeld waarmee je zelf online een hint kunt vinden die je verder helpt. Zo kom je dus nooit vast te zitten tijdens het spel.

Wat zit er in de doos? (PAS OP, SPOILERS)

We kunnen uiteraard niet te veel verklappen, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten wat je zoal kunt verwachten als je Witchery Spell bestelt.

Laten we voorop stellen dat je absoluut niet teleurgesteld gaat zijn! We hebben echt alles gegeven om een zo tof mogelijke ervaring voor jullie te creëren en we zijn er zelf echt MEGA enthousiast over!

Je ontvangt tientallen prachtig ontworpen documenten en puzzelonderdelen waaronder een zakje met natuursteentjes, een potje met magisch zout, een flesje met toverdrank, een potje met toverpoeder, uitgescheurde pagina’s uit een eeuwenoud toverboek en ga zo nog maar eventjes door.

Het is een complex verhaal geworden boordevol unieke puzzels. Dit spel is niet te vergelijken met de massaal geproduceerde escape room spellen die je in de speelgoedwinkel kunt kopen. Ieder spel wordt met de hand in elkaar gezet. We zijn er zelfs zo trots op dat we met zekerheid durven te zeggen dat Witchery Spell het beste alternatief is voor een fysieke escape room.

Hoe lang duurt Witchery Spell?

Net als bij een gewone escape room verschilt dit enorm per groep. Het snelste wat we tot nu toe gehoord hebben is 1,5 uur, maar verreweg de meeste mensen geven aan dat ze ongeveer 2,5 tot 4 uur speelplezier hebben beleefd aan Witchery Spell. Sommige mensen smeren het zelf uit over meerdere avonden. Het is uiteraard ook afhankelijk van hoe je er zelf mee om gaat. Ben je een fanatieke puzzelaar die graag een snelle tijd neerzet dan zul je eerder klaar zijn dan iemand die op zijn gemak geniet van het spel en er een gezellige avond van maakt.

Is Witchery Spell geschikt voor kinderen?

Alle teksten in Witchery Spell zijn in het Engels, dus voor kinderen die nog geen Engels kunnen lezen is het lastig om het spel te spelen. Daar komt nog bij dat er bepaalde onderdelen in het spel zitten die mogelijk wat intens zijn voor jonge kinderen. We adviseren dus om een minimale leeftijd van 12 jaar aan te houden voor het spelen van Witchery Spell.