Never House

$61.10

-25% Off
(18 customer reviews)

DarkPark Games’ first horror Home Adventure will ship from June 1, 2021, but is available to pre-order now.

This escape room game for home can, just like a real escape room, be played once and is completely in Dutch.

Description

DarkPark Games’ first horror Home Adventure will ship from June 1, 2021, but is available to pre-order now.

This escape room game for home can, just like a real escape room, be played once and is completely in Dutch.

Additional information

Weight 1250 g
Dimensions 300 × 330 × 80 mm

18 reviews for Never House

 1. Jeffrey

  Net als de vorige Escape Games van DarkPark is ook dit echt een meesterwerk. Weer beter dan de vorige games. De attributen zijn mooi vorm gegeven en de puzzel zijn unieker dan je in menig escape game verwacht. De subtiele verwijzing naar een eerdere escape game was leuk om terug te zien. Voor iedereen die een escape game overweegt, kan ik deze van harte aanbevelen.

 2. Jeffrey

  Net als de vorige Escape Games van DarkPark is ook dit echt een meesterwerk. Weer beter dan de vorige games. De attributen zijn mooi vorm gegeven en de puzzels zijn unieker dan je in menig escape game verwacht. De subtiele verwijzing naar een eerdere escape game was leuk om terug te zien. Voor iedereen die een escape game overweegt, kan ik deze van harte aanbevelen.

 3. Simone

  Na eerst de andere twee te hebben gespeeld keken we uit naar Never House! En qua design en attributen zijn we niet teleurgesteld! Wat een aandacht voor en wat een kwaliteit van de ‘props’, absoluut weer een level hoger!
  De enige reden dat we geen 5 sterren geven is omdat we Never House een stukje makkelijker vonden dan de eerdere games en we, voor ons gevoel althans, iets teveel werden geholpen door het spel.
  We beseffen ons dat dit wellicht komt doordat we deze als derde game van DarkPark speelden en we misschien al wat meer ‘in de box’ denken, maar we denken oprecht dat Never House de makkelijkste van de drie games is.
  Desalniettemin hebben we genoten van het spel en willen we nogmaals benadrukken dat de kwaliteit uitmuntend is! Absoluut een aanrader om te spelen en misschien zeker voor de beginners de beste game om mee te starten!

 4. Stef Wondergem (verified owner)

  Waanzinnig! Opnieuw heeft DarkPark een avontuur gecreëerd van gigantisch hoge kwaliteit. De attributen in de doos zijn (weer) waanzinnig vormgegeven waarbij gelet is op ieder detail. De puzzels vallen onder een variatie van makkelijk en moeilijk waarbij je continue wordt uitgedaagd om net even verder te kijken dan je neus lang is. Ondertussen ontrafelt zich een angstaanjagend gaaf verhaal waarbij niets is wat het lijkt. Never House is er weer een die je op het verlanglijstje kan zetten! Ge-wel-dig

 5. Chantal (verified owner)

  Wat een top spel. Vanaf het begin zit je volledig in het verhaal door de originele en uitdagende puzzels. Ook de voorwerpen geven een verrassende twist aan het spel. Zeker een aanrader.

 6. Renée (verified owner)

  Super vet!!! Spannend, hele mooie puzzels, en interessant verhaal

 7. Edwin Korving

  Mooiste home adventure tot nu toe. Het spel heeft een hele logische volgorde en je krijgt slimme aanwijzingen om te weten hoe je verder moet. De puzzels zijn pittig, maar zeker te doen. De interactieve elementen waar je een laptop/pc voor nodig hebt zijn ook echt fantastisch uitgevoerd.

  In alles een aanrader!

 8. Esther

  Misschien wel de leukste escape game tot nu toe! Het verhaal was constant spannend en de attributen zijn prachtig ontworpen. Met mijn familie zijn we ongeveer 1,5 uur bezig geweest, waardoor ik ook geen concentratie verloor.
  De verrassingen die verwerkt zijn in de (objecten van de) doos zijn erg creatief bedacht!
  Kudos! Echt een aanrader.

 9. Lizanne (verified owner)

  Supergaaf weer zoals we inmiddels gewend zijn.

 10. Frank den Hollander (verified owner)

  Een gave home escape met goede puzzels en toffe voorwerpen.
  Hij was niet heel moeilijk. De vorige spellen waren lastiger. Zonder teveel te verklappen was er wel een puzzel die wij opgelost hadden door logisch na te denken en niet doormiddel van de voorwerpen die wij er eigenlijk bij nodig hadden. Na het spel hebben wij door de hints te lezen wel ontdekt waar bepaalde voorwerpen eigenlijk voor bedoeld waren. Keep up the good work! Ik ben benieuwd naar de volgende spellen!!!

 11. Daisy

  Erg mooi gemaakt, super leuk, goed verhaal. Het zijn geen super moeilijke puzzels, maar wel heel leuk met onverwachte elementen. Door het digitale gedeelte steeds even samengevat. Onze complimenten!

 12. Haitch (verified owner)

  Ons derde “thuis escape room” aankoop en alweer een volwaardige voltreffer! Ongeloofelijk knap gemaakt, leuk verhaal en toffe puzzels. Een absolute aanrader!!! Persoonlijk vonden wij Witchery Spell de tofste van de 3 maar dat is smaak en we kunnen niet wachten wat of wanneer de 4e zou uitkomen. Proficiat!

 13. Andries van Helden

  Super gave box. Echter een waarschuwing, forceer niets. Wij hebben een van de puzzels voor ons zelf verpest hierdoor. Maar ondanks dat een super goede ervaring en we staan te trappelen voor de volgende box.

 14. Tinuzz (verified owner)

  Deze escape room is echt fantastisch! Heel cool verhaal, prachtige gemaakt. Groot compliment voor de mensen van Darkpark. Wij hebben echt een hele toffe puzzelmiddag gehad! 🙂

 15. Branko (verified owner)

  Subliem net zoals de vorige spellen, maar persoonlijk vind ik dit het beste spel en de prachtigste props. Als je al weet bij de vorige spellen hoe de props waren, zegt dit genoeg denk ik 🙂 Schitterend en ik hoop snel op een nieuw Darkpark-for-home adventure! Plichtkoop!

 16. Sander

  Deze game is werkelijk waar wéér een lust voor het oog! Mooi vormgegeven en goed over nagedacht. Wij hebben deze game zojuist in een oude boerderij gespeeld iets wat zeker bijdraagt aan de ambiance van het spel. Chapeau, volgende keer doen we er graag wéér eentje van Dark Park!

 17. Robine (verified owner)

  In een woord GEWELDIG! We hebben de vorige dozen ook met heel veel plezier gedaan en dit was ook weer een topper. Het vakmanschap is ongekend. Ik hoop dat jullie nog veel nieuwe dozen gaan maken, wij willen ze allemaal.

 18. Marcel

  Wat een mooi spel, het detail in de voorwerpen is weer fantastisch. Met zijn tweeën, 2 uur bezig geweest. Van de drie spellen, is dit de makkelijkste.
  Enige grote nadeel van het spel is dat het maar 1 keer te spelen is, maar als je tot het einde van het spel komt is ook begrijpelijk waarom

Show only reviews in English (1)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DarkPark Games

Never House

$61.10