Unique Limited Edition

Exclusief te bestellen tot 23 december 2020

Dear Santa is het ideale kerstcadeau voor iedereen die houdt van puzzelen en avontuur. Deze Collectors Edition is slechts drie maanden te bestellen en verdwijnt daarna voorgoed in onze archieven.

Tijdens het spelen van Dear Santa word je meegenomen in een prachtig, maar dramatisch kerstverhaal. Het is een compleet escape room avontuur in een brievenbuspakket dat je per post ontvangt. Op die manier kun je de nieuwste DarkPark experience spelen vanuit de veilige omgeving van je eigen huis.

Als dat geen heerlijke kerst wordt!

Dear Santa wordt verzonden vanaf 1 december 2020

Mocht je nog meer spellen meebestellen, dan worden deze dus ook pas op 1 december verzonden. Wil je de andere spellen al eerder ontvangen, bestel deze dan apart.

Het perfecte alternatief voor uw bedrijfsuitje!

Uiteraard wilt u als werkgever uw personeel beschermen tegen het Corona virus en dus zit een bedrijfsuitje er deze kerst hoogstwaarschijnlijk helaas niet in. Dear Santa is het ideale alternatief!

Niet alleen is Dear Santa een uiterst bijzonder kerstcadeau voor uw werknemers, u geeft ze bovendien alsnog de kans om te genieten van een unieke belevenis, maar dan veilig vanuit hun eigen huis.

Als klap op de vuurpijl bieden we de mogelijkheid om het spel te personaliseren bij aanschaf vanaf 10 stuks. Op die manier weten uw klanten of werknemers dat het pakket van u afkomstig is en wordt uw bedrijf onderdeel van hun kerstfeest.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN

Het verhaal

De 8 jarige Julian stuurt een brief aan de kerstman. Hij hoeft dit jaar geen cadeautjes, het enige wat hij wil is zijn mama terug. Deze ogenschijnlijk onschuldige brief is het begin van een dramatisch avontuur waarbij je als speler al puzzelend ontdekt welke geheimen zijn moeder jarenlang voor de kleine Julian verborgen heeft proberen te houden.

Lukt het jullie om Julian te herenigen met zijn moeder? Of wordt het misschien toch niet zo’n heel gezellige kerst?

Bestel Dear Santa vóór 23 december!

NU BESTELLEN

Veel gestelde vragen:

Als je Dear Santa nu bestelt versturen we je pakket op 1 december. Met een beetje geluk heb je het spel dan dus diezelfde week nog in huis. Hou er rekening mee dat het iets langer kan duren door de kerstdrukte bij PostNL.

Bestel je het pakket na 1 december, dan versturen we het de volgende werkdag. Dear Santa wordt geproduceerd in een beperkte oplage en is te bestellen tot 23 december 2020.

LET OP: Als je Dear Santa bestelt in combinatie met een van onze andere spellen versturen we het volledige pakket pas op 1 december. Wil je de andere spellen al eerder ontvangen, dan adviseren we je om deze apart te bestellen.

We vinden het leuk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze Home Adventures deze kerst. Daarom hebben we besloten om een spel te creëren met net zo veel avontuur als in onze andere games, maar met net iets minder dure objecten erin. Bovendien zit Dear Santa in een brievenbuspakketje waardoor ook de verzendkosten wat lager uitvallen. Het leven is in deze gekke tijd immers al duur genoeg voor veel mensen.

De inhoud van de doos bestaat dus vooral uit papieren materialen, maar je hoeft absoluut niet bang te zijn dat je een eenvoudig stapeltje A4-tjes ontvangt. Zoals je van ons gewend bent zorgen we er natuurlijk voor dat alles in het pakket voldoet aan de inmiddels wereldberoemde Darkpark kwaliteit!

We begrijpen dat niet iedereen het aandurft om in deze tijden samen te komen met vrienden. Daarom hebben we Dear Santa zo ontworpen dat je het in je eentje kunt spelen, maar ook met zijn tweetjes, drietjes of met een groepje van vier.

Vrijwel alles wat je nodig hebt zit in het pakket. Zorg alleen dat je een laptop of vaste computer met internet tot je beschikking hebt. We hebben geprobeerd de experience zo tof mogelijk te maken voor jullie, dus we gebruiken verschillende kanalen om een zo compleet mogelijk verhaal te kunnen vertellen zonder dat je je huis hoeft te verlaten!

Net als een gewone escape room kun je Dear Santa één keer spelen omdat je daarna alle puzzels kent.

Hoewel we er alles aan hebben gedaan om Dear Santa zo veel mogelijk op een echte escape room te laten lijken is het ons niet gelukt om een gamehost in de doos te proppen die jullie hints kan geven tijdens het spel. Daarom vind je in het pakket dat je thuis gestuurd krijgt een kaartje met daarop een link naar ons online hintsysteem. Daar kun je zelf subtiele hints opzoeken die je verder helpen zonder al te veel te verklappen.

We kunnen uiteraard niet te veel verklappen, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten wat je zoal kunt verwachten als je Dear Santa bestelt.

Laten we voorop stellen dat je absoluut niet teleurgesteld gaat zijn! We hebben echt alles gegeven om een zo tof mogelijke ervaring voor jullie te creëren en we zijn er zelf echt MEGA enthousiast over!

Je ontvangt tientallen prachtig ontworpen documenten en puzzelonderdelen, allemaal in kerstsferen natuurlijk.

Het is een complex verhaal geworden boordevol unieke puzzels. Dit spel is niet te vergelijken met de massaal geproduceerde escape room spellen die je in de speelgoedwinkel kunt kopen. Ieder spel wordt met de hand in elkaar gezet. We zijn er zelfs zo trots op dat we met zekerheid durven te zeggen dat Dear Santa het beste alternatief is voor een fysieke escape room.

Net als bij een gewone escape room verschilt dit enorm per groep. Uiteraard is dit ook afhankelijk van hoe je er zelf mee om gaat en met hoeveel spelers je speelt. Ben je een fanatieke puzzelaar die graag een snelle tijd neerzet dan zul je eerder klaar zijn dan iemand die op zijn gemak geniet van het spel en er een gezellige avond van maakt.

Alle teksten in Dear Santa zijn in het Engels, dus voor kinderen die nog geen Engels kunnen lezen is het lastig om het spel te spelen. Daar komt nog bij dat er bepaalde onderdelen in het spel zitten die mogelijk wat intens zijn voor jonge kinderen. We adviseren dus om een minimale leeftijd van 12 jaar aan te houden voor het spelen van Dear Santa.

NU BESTELLEN