Conspiracy-19Conspiracy-19

De wereldwijde hit CONSPIRACY-19 is nu opnieuw leverbaar!

CONSPIRACY-19 is een meeslepend spel dat je per post ontvangt, ontworpen door je favoriete escape room designers van DarkPark. Het bevat talloze unieke voorwerpen, speciaal ontworpen puzzels en een bloedstollend avontuur zoals je van ons gewend bent. Je zult inloggen op geheime websites, unieke content te zien krijgen en mysterieuze aanwijzingen ontdekken in een race tegen de klok om de wereld te redden van ‘het virus’. Dichter bij een escape room dan dit ga je niet komen, alleen deze experience kun je spelen in de veilige omgeving van je eigen huis.

 • Conspiracy-19 -25% Off
  49,00

  Dit is de Nederlandse versie van de wereldwijde hit CONSPIRACY-19. Let op, omdat het verhaal zich afspeelt over de hele wereld en we het spel zo realistisch mogelijk hebben gemaakt is het grootste deel alsnog Engelstalig. Uiteraard zijn de de onderdelen die zich in Nederland afspelen wel gewoon in het Nederlands in deze versie.

 • Conspiracy-19 -25% Off
  49,00

  Speel nu de wereldwijde hit CONSPIRACY-19 in een volledig Engelse versie. We verzenden naar alle landen ter wereld.

 • Conspiracy-19
  9,99

  Alle onderdelen die sneuvelen tijdens het spel kun je vervangen met dit setje. Bovendien ontvang je een duidelijke beschrijving hoe je het spel weer terug kunt brengen in de originele staat. Op die manier kun je het spel dus doorgeven aan vrienden die ook weer kunnen genieten van de experience!

We hebben genoten en ons verwonderd over de mooie vormgeving en de geniale samenstelling van het verhaal.

Conspiracy-19 review
Daphne Gritters

Onze verwachtingen waren torenhoog en dit is meer dan waargemaakt.

Conspiracy-19 review
Mitchell de Peinder

Zeker in deze tijden is dit spel DE OPLOSSING tegen verveling.

Conspiracy-19 review
Stef Wondergem

Een van de beste thuisgames tot nu toe. Een verhaal waar je helemaal in kan duiken.

Conspiracy-19 review
NickySweet Today

Het verhaal

In CONSPIRACY-19 maak je kennis met een mysterieuze man die ondergedoken zit in een Russische bunker. Hij heeft iets gruwelijks ontdekt dat te maken heeft met de recente uitbraak van het virus dat de wereld in zijn greep houdt en heeft jullie hulp nodig om de losse eindjes aan elkaar te knopen. Alle bewijsstukken die hij heeft verzameld, zitten in een doos die hij naar jullie opgestuurd heeft. Hijzelf heeft moeten onderduiken voordat hij het mysterie kon oplossen, maar misschien kunnen jullie erachter komen hoe het virus de wereld in is gekomen zodat er hopelijk snel een tegengif gevonden kan worden voordat het te laat is.

Conspiracy-19

Bestel Conspiracy-19 nu met 25% korting!

Veel gestelde vragen:

Wanneer ontvang ik CONSPIRACY-19?

We versturen alle pakketten iedere dinsdag en donderdag. In principe heb je de volgende werkdag je pakket in huis, maar PostNL geeft wel aan dat het kan zijn dat pakketten iets langer onderweg zijn ivm met grote drukte door de Coronacrisis. Dit ligt helaas buiten onze macht.

Met hoeveel personen kunnen we CONSPIRACY-19 spelen?

We begrijpen dat niet iedereen het aandurft om in deze tijden samen te komen met vrienden. Daarom hebben we CONSPIRACY-19 zo ontworpen dat je het in je eentje kunt spelen, maar ook met zijn tweetjes, drietjes of met een groepje van vier.

Hoe lang duurt CONSPIRACY-19?

Net als bij een gewone escape room verschilt dit enorm per groep. Het snelste wat we tot nu toe gehoord hebben is 1,5 uur, maar verreweg de meeste mensen geven aan dat ze ongeveer 2,5 tot 3 uur speelplezier hebben beleefd aan CONSPIRACY-19. Sommige mensen smeren het zelfs uit over meerdere avonden. Het is uiteraard ook afhankelijk van hoe je er zelf mee om gaat. Ben je een fanatieke puzzelaar die graag een snelle tijd neerzet dan zul je eerder klaar zijn dan iemand die op zijn gemak geniet van het spel en er een gezellige avond van maakt.

Heb ik verder nog iets nodig om CONSPIRACY-19 te kunnen spelen?

Vrijwel alles wat je nodig hebt zit in de doos. Zorg alleen dat je een smartphone bij de hand hebt die QR codes kan scannen (dat is dus eigenlijk vrijwel elke smartphone tegenwoordig). Voor het bezoeken van sommige online onderdelen kan een laptop of vaste computer handig zijn, maar in principe kan het ook met je smartphone. We hebben geprobeerd de experience zo tof mogelijk te maken voor jullie, dus we gebruiken verschillende kanalen om een zo compleet mogelijk verhaal te kunnen vertellen zonder dat je je huis hoeft te verlaten!

Hoe vaak kun je CONSPIRACY-19 spelen?

Net als een gewone escape room kun je CONSPIRACY-19 één keer spelen omdat je daarna alle puzzels kent. Wel kun je het spel daarna doorgeven aan vrienden. Voor een paar euro kun je een C19-Refill Kit kopen met alle onderdelen die sneuvelen tijdens het spel en een duidelijke beschrijving hoe je het spel weer terug brengt in de originele staat.

Wat als we vastlopen?

Hoewel we er alles aan hebben gedaan om CONSPIRACY-19 zo veel mogelijk op een echte escape room te laten lijken is het ons niet gelukt om een gamehost in de doos te proppen die jullie hints kan geven tijdens het spel. Daarom hebben we een uitgebreid hintsysteem ontwikkeld waarmee je zelf online een hint kunt vinden die je verder helpt. Zo kom je dus nooit vast te zitten tijdens het spel.

Wat zit er in de doos? (PAS OP, SPOILERS)

We kunnen uiteraard niet te veel verklappen, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten wat je zoal kunt verwachten als je CONSPIRACY-19 bestelt.

Laten we voorop stellen dat je absoluut niet teleurgesteld gaat zijn! We hebben echt alles gegeven om een zo tof mogelijke ervaring voor jullie te creëren en we zijn er zelf echt MEGA enthousiast over!

Je ontvangt tientallen prachtig ontworpen documenten en puzzelonderdelen waaronder reageerbuisjes met bloed, een potje met pillen, bankpasjes, een speciale sleutelhanger, een mysterieus amulet en ga zo nog maar eventjes door.

Het is een complex verhaal geworden boordevol unieke puzzels. Dit spel is niet te vergelijken met de massaal geproduceerde escape room spellen die je in de speelgoedwinkel kunt kopen. Ieder spel wordt met de hand in elkaar gezet. We zijn er zelfs zo trots op dat we met zekerheid durven te zeggen dat CONSPIRACY-19 het beste alternatief is voor een fysieke escape room.

Gaat CONSPIRACY-19 over het Coronavirus?

De enige overeenkomst die CONSPIRACY-19 heeft met het Coronavirus is dat het verhaal gaat over een virus dat zich verspreid over de hele wereld. Verder is het een volledig op zichzelf staand verhaal dat niets te maken heeft met het Coronavirus of COVID-19. Wel is de titel van het spel natuurlijk een duidelijke knipoog naar COVID-19, maar dat heeft er meer mee te maken dat we het spel hebben uitgebracht tijdens de Coronacrisis om liefhebbers van onze escape rooms ook thuis te kunnen laten genieten van onze experiences.

Is CONSPIRACY-19 geschikt voor kinderen?

Omdat het verhaal van CONSPIRACY-19 zich afspeelt over de hele wereld zijn bepaalde onderdelen in het spel Engelstalig (ook in de Nederlandse versie dus). Dit betekent dat het voor kinderen die nog geen Engels kunnen lezen lastig is om het spel te spelen. Daar komt nog bij dat er bepaalde onderdelen in het spel zitten die als schokkend ervaren kunnen worden voor kinderen. We adviseren dus om een minimale leeftijd van 12 jaar aan te houden voor het spelen van CONSPIRACY-19.